Informatie & algemene voorwaarden

Onderstaande algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod en op elke tot stand gekomen overeenkomst op afstand tussen ondernemer en consument. Bij het plaatsen van een bestelling ga je akkoord met de onderstaande voorwaarden.

Algemeen 

Identiteit van de ondernemer

Davita Sinke

Opaalstraat 79, 6534XN, Nijmegen

06 39821290

davita.sinke@gmail.com

KvK-nummer: 72631783

Btw-identificatienummer: NL002423775B40

Productie

Alle producten in de shop zijn handgemaakt of gedrukt, al het gebruikte papier is voorzien van een FSC-certificaat. De productie vindt zoveel mogelijk plaats in Nederland. In uitzonderingsgevallen wordt er uitgeweken naar andere drukbedrijven binnen Europa.

Copyright

Al het werk op deze website wordt beschermd door auteursrecht. Reproductie op elke manier of gebruik voor commerciële doeleinden is niet toegestaan zonder de expliciete schriftelijke toestemming van de auteur (Davita Sinke). Hierop wordt één uitzondering gemaakt: de kleurplaten zijn gratis te downloaden en af te drukken voor persoonlijk gebruik.

Illustraties in opdracht

Ik neem elke maand een gelimiteerd aantal opdrachten voor illustraties op maat aan. Neem vooral contact op voor de mogelijkheden en beschikbaarheid! 

Bestellen

Bestellen voor iemand anders

Als je bestelling naar iemand anders verzonden moet worden, vul dit dan in bij "opmerkingen" wanneer je afrekent.

Verzenden als cadeautje

Als je je bestelling als cadeautje wil laten verzenden kun je dit invullen als opmerking op het bestelfomulier. Voeg eventueel een persoonlijk berichtje toe en ik pak alles mooi in!

Betaling

Betaalmethodes

Betaling via de webshop is mogelijk met iDeal en PayPal. In het geval van maatwerk of (zakelijke) bestellingen met een grote oplage betaal je per factuur, deze dient binnen 30 dagen voldaan te worden.

Verzending

Verwerkingstijd
Alle bestellingen worden binnen 3 werkdagen verzonden.

Verzendkosten

Alle bestellingen worden verzonden met PostNL. Verzendkosten zijn gebaseerd op het gewicht en de maat van het pakketje en het land van bestemming, en worden berekend bij het afrekenen.  

Landen

Verzending is mogelijk naar alle selecteerbare landen op het bestelformulier.

Verzendtijd

Binnen Nederland ontvang je je pakketje meestal  1-2 werkdagen na verzending. Verzending naar België duurt meestal 2-4 dagen.

Terugbetalingen en ruilen

Terugbetalingen

Terugsturen of ruilen is normaal gesproken niet mogelijk, behalve in de volgende gevallen:

Verkeerde product ontvangen?
Neem alls je een verkeerd product hebt ontvangen zo snel mogelijk contact op. E-mail me een foto van de ontvangen producten en je ordernummer en ik stuur je zo snel mogelijk de juiste producten op.

Pakketje kwijt?

Soms verdwijnen pakketjes in de post, neem contact op als je je bestelling na 5 werkdagen (Nederland) of 10 werkdagen (België) nog niet hebt ontvangen, dan zorg ik voor een oplossing (een terugbetaling of nieuw pakketje).